Jump to main content

Saferoad Sverige ingår samarbete med JIAB hyrcenter

Sedan början av 2020 finns Saferoad Sveriges produkter att hyra på JIAB hyrcenters depåer i Piteå, Luleå, Gällivare, Boden och Kiruna.

- JIAB hyrcenter AB har traditionell bygguthyrning med maskiner och byggbodar, säger Magnus Vikström, arbetsledare på Saferoads depå i Luleå. Saferoads material är ett bra komplement till Jiabs sortiment.

På JIABs depåer kommer Saferoad tillhandahålla bland annat avstängningsmaterial, trafikbuffert, slirstock, skyltar och körplåtar. Planen är att anställa en Saferoad-medarbetare som ska arbeta på depån i Kiruna för att kunna ge så bra service som möjligt till kunderna.
- Vi kommer även kunna hjälpa till med till exempel trafikanordningsplaner, säger Magnus Vikström som just nu planerar och rustar för kommande säsong.

Det finns en stor fördel att två aktörer samarbetar och hjälps åt.
- Man samlar bred kompetens och material på ett och samma ställe, det blir enklare att få en helhetslösning på sitt projekt, säger Magnus Vikström.

- JIAB hyrcenter AB har ett brett sortiment av noggrant utvald utrustning som lever upp till kundernas högt ställda krav, säger Johan Berg på JIAB. Vi jobbar med kunden i fokus och lägger stor vikt vid bra service, hög säkerhet och stor flexibilitet. Samarbetet Med Saferoad Sverige med dess kompetens inom Trafikanordning samt deras dagliga arbete med säkerhet, gör att vi tillsammans blir starka och väldigt kompletta för att kunna möta ytterligare önskemål från er kunder i en ständigt växande bransch, avslutar Johan Berg.

> Här kan du läsa om JIAB hyrcenter
> Här hittar du adresser Saferoads hyresdepåer

 

Magnus Vikström på Saferoad

Saferoads material är ett bra komplement till JIABs sortiment, säger Saferoads Magnus Vikström.

Johan Berg på JIAB hyrcenter AB

Tillsammans blir vi starka och väldigt kompletta, säger Johan Berg på JIAB hyrcenter AB.

Jiab-personal framför arbetsbil

På Jiabs depåer kommer Saferoad tillhandahålla bland annat avstängningsmaterial, trafikbuffert, slirstock, skyltar och körplåtar.

vägservice

Vi erbjuder utbildning samt alla typer av vakt- och lotstjänster för en ökad trafiksäkerhet på vägen. Vi har även flera uthyrningsdepåer.

Till vägservice

Hyr av oss

På våra depåer hittar du ett stort sortiment av trafikmaterial som skyltar och bilar. Vi tar hand om allt – från TA-planstadiet till färdig utställning.

Hitta närmaste depå

Om Saferoad Sverige

Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och erbjuder ett unikt utbud av trafiksäkerhetsprodukter och lösningar. 

Läs mer