Jump to main content

Master

Vårt produktsortiment täcker in alla förekommande strålkastarkombinationer för sport-, hamn- och industrianläggningar. Tillbehörsprogrammet omfattar alla tillbehör som behövs i en belysningsanläggning oberoende av storlek. Masterna finns som fackverksmast och högmast rund.

Fackverksmaster

Högmaster finns i höjder från 12 till 24 m och är idealiska för belysning av hamnar, idrottsplatser, flygplatser, industrier mm. Masterna är triangulära och består av maximalt två slanka helsvetsade fackverkssektioner av solida rundstänger som bultas ihop på mitten vilket ger ett enkelt och snabbt montage.

Slimline är ett slankt torn av helsvetsade 6-meterssektioner av solida rundstänger som kan byggas upp till 42 m. Tornet är lämpligt för belysning av hamnar, idrottsplatser, flygplatser, industrier mm.

Eurotower är ett invändigt klätterbart torn för större anläggningar som t ex arenor och kan byggas upp till 72 m.

Högmast rund

Högmast Rund är en konisk rund plåtkonstruktion. Masten levereras varmförzinkad och är dimensionerade enligt EN 40 och CE märkt. 
Som tillval kan masten levereras helbelagdmed våtlack eller pulverlack. Mastens runda koniska form har ett estetisk tilltalande utseende och passar på publika platser som parkeringsplatser, lagerytor, idrottsplatser m.m för belysning och övervakning.