Ett kollage av porträttbilder på personer
Hej, vad kan vi hjälpa dig med?

Behöver du hjälp med din beställning eller har frågor om våra produkter? Våra säljare är redo att hjälpa dig!

Annika Sköld
Säljare
Annika Sköld
+46702406173
Hej Jag heter Annika. Kontakta mig så hjälper jag dig gärna med: Vägmärken, betongfundament, avstängningsmaterial, Deltabloc, trafikbuffert, TMA och TTMA!
Anna-Carin Lindqvist
Säljare
Anna-Carin Lindqvist
+46705589247
Jag heter Anna-Carin och jobbar med offert- och orderläggning på hela vårt sortiment. Jag har också extra kunskap när det gäller PaceTell – digitala skyltar samt IFD farthinder. Tveka inte att höra av er till mig!
Micael Magnusson
Säljare
Micael Magnusson
+46703237007
Micke här. Jobbat i företaget i många år både i produktion och nu försäljning. Jag har ett brett kunskapsområde så tveka inte att kontakt mig för offert eller orderläggning. Vägmärken, betongfundament, avstängningsmaterial, Deltabloc, trafikbuffert men även TMA och TTMA.
Lars Karsberg
Säljare
Lars Karsberg
+46703549750
Lasse här. Det är viktigt för mig att våra kunder är nöjda. I huvudsak jobbar jag med att skyltprojekt men naturligtvis även allmän försäljning. Hör gärna av dig!
Anna Danhage
Säljare
Anna Danhage
+46703515659
Hej jag heter Anna och mina främsta arbetsuppgifter och det jag brinner för, är Skylt- och portalprojekt, beräkna och sedan hjälpa dig genom hela projektet. Självklart kan jag även hjälpa till med övrig försäljning också. Välkommen att kontakta mig!
Jonas Besev
Säljare
Jonas Besev
+46859477189
Hej! Jag heter Jonas och har som expertområde allt som är relaterat till belysnings- eller uppsättningsmaterial för tekniska lösningar. T.ex. Fackverksmast med strålkastarkrona m.m. Självklart hjälper jag även till med annan försäljning. Kontakta mig!
Kent Douhan
Säljsupport
Kent Douhan
+46705297188
Hej, jag heter Kenta! Jag har stor produktkännedom och kan svara på de flesta frågor som rör våra produkter. Om du har frågor som rör transport, returfrakt eller reklamation på transportskada, kontakta mig.
Farshad Farhat
ITS-ansvarig
Farshad Farhat
+46706370196
Jag heter Farshad Farhat och är ITS ansvarig på Saferoad. Kontakta mig gärna så hjälper jag dig med digitala skyltar, trafiksensorer, trafiksignaler och ITS.
Tomas Blomgren
Servicetekniker
Tomas Blomgren
+46702692966
Blomman här. Jag jobbar med service på elektronikutrustning såsom mobila signaler, TMA-skydd m.m. Jag finns om du behöver hjälp eller service på din elektroniska utrustning.
Urban Carlsson
Produktchef
Urban Carlsson
+46705786865
Jag heter Urban och tycker att produktutveckling och kundlösningar är det som är mest roligt! Så har ni några funderingar i dessa banor hör av er till mig!
Rickard Ekdahl
Stålkonstruktör
Rickard Ekdahl
+46706370175
Jag heter Rickard, jobbar som konstruktör och produktutvecklare på Saferoad. Även tekniskt säljstöd är en del av min arbetsdag. Ett kreativt arbete där bästa lösningen är fokus.
My Oscarsson
Vice Affärsområdeschef
My Oscarsson
+46703540081
Hej! När det gäller försäljning så har jag inriktat mig kring frågor gällande DELTABLOC. Tveka inte att höra av dig!
P-A Claveroth
Affärsområdeschef
P-A Claveroth
+46722049327
Affärsområdeschef men särskilt kunskapsområde för ITS. Tveka inte att höra av dig till mig!