Master

Vårt produktsortiment täcker in alla förekommande strålkastarkombinationer för sport-, hamn- och industrianläggningar. Vi har fackverksmaster för att täcka in det flesta behoven såsom kameramast, teknikbärare etcetera.

FACKVERKSMASTER

Högmaster finns i höjder från 12 till 24 m och är idealiska för belysning av hamnar, idrottsplatser, flygplatser, industrier mm. Masterna är triangulära och består av maximalt två slanka helsvetsade fackverkssektioner av solida rundstänger som bultas ihop på mitten vilket ger ett enkelt och snabbt montage.

Slimline är ett slankt torn av helsvetsade 6-meterssektioner av solida rundstänger som kan byggas upp till 42 m. Tornet är lämpligt för belysning av hamnar, idrottsplatser, flygplatser, industrier mm.

Gitter är en belysningsmast som använts på de svenska vägarna med gott resultat sedan 1967. Stolpen ger som resultat av sin lätta och luftiga fackverkskonstruktion en för ögat minimal visuell störning och passar därför in i de flesta miljöer.

Våra fackverksmaster har fyrsidiga raka sektioner för att användas t.ex. till belysning-, kamera eller annan teknikbärare. 

Fackverksmast kan monteras i nergrävt fundament eller i ovan mark fundament så kallat utbett fundament för att enkelt kunna flyttas.

Jonas Besev
Säljare
Jonas Besev
+46859477189
Kontakta mig för försäljning av master, portaler och tillbehör!