En rak motorväg med gula rapsfält runt om
Vi gör livet på vägen säkrare!
Jobba hos oss

Saferoad Traffic AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och jobbar med allt från produktförsäljning och lokalt utförda tjänster till stora integrerade projekt. Vi tillhandahåller innovativa och kostnadseffektiva lösningar inom utveckling, tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur.

I vårt moderna samhälle är människor alltid på väg. När vi kör bil på väg till jobbet, hem eller någon annanstans, så kör vi ibland på vägar och motorvägar i hög hastighet. Vi lever i en dynamisk värld där vi förlitar oss på att vi själva och våra medmänniskor ska vara säkerhetsmedvetna och att vår omvärld ska vara säker. Livet på vägen är en stor del av våra liv och utan att veta om det är vi omgivna av trafiksäkerhetslösningar och där ligger Saferoad i framkant. Nästa gång du sätter dig i bilen och kör ut i trafiken. Ta en titt runtomkring. Saferoads produkter och trafiklösningar finns överallt och bidrar till ett säkrare liv på vägen. Vårt mål är att du ska komma fram säkert, oavsett om du kör bil, cyklar eller går.

Saferoad Sverige AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar; utveckling, tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur.

Saferoad Traffic AB – en del av Saferoad Group

Saferoad Group är en ledande leverantör inom vägsäkerhet i Europa, med mer än 70 års erfarenhet inom branschen. Gruppen erbjuder ett brett urval av innovativa och högkvalitativa produkter och lösningar anpassade för att bidra till en säkrare tillvaro på vägarna och forma infrastrukturens framtid.

Saferoad Group sysselsätter 2500 experter i 13 länder.

För att läsa mer om hur Saferoad bidrar till säkrare vägar, besök  Saferoad Group.

Läs och ladda ner

Code of Conduct

Saferoads företagsbroschyr

TransQ
TransQ är ett kvalificeringssystem för leverantörer till transportorganisationer i Danmark, Norge och Sverige.