Jump to main content

Belysningsmaster

Vårt produktsortiment täcker in alla förekommande strålkastarkombinationer för sport-, hamn- och industrianläggningar. Tillbehörsprogrammet omfattar alla tillbehör som behövs i en belysningsanläggning oberoende av storlek. Masterna finns som fackverksmast och högmast rund.

Fackverksmaster

Högmaster finns i höjder från 12 till 24 m och är idealiska för belysning av hamnar, idrottsplatser, flygplatser, industrier mm. Masterna är triangulära och består av maximalt två slanka helsvetsade fackverkssektioner av solida rundstänger som bultas ihop på mitten vilket ger ett enkelt och snabbt montage.

Slimline är ett slankt torn av helsvetsade 6-meterssektioner av solida rundstänger som kan byggas upp till 42 m. Tornet är lämpligt för belysning av hamnar, idrottsplatser, flygplatser, industrier mm.

Eurotower är ett invändigt klätterbart torn för större anläggningar som t ex arenor och kan byggas upp till 72 m.

Kontakt:
Försäljning av belysningsmaster, portaler och tillbehör
Jonas Besev  M: +46 8 594 771 89 jonas.besev@saferoad.se

Högmast rund

Högmast Rund är en konisk rund plåtkonstruktion. Masten levereras varmförzinkad och är dimensionerade enligt EN 40 och CE märkt.

Högmaster

Högmaster finns i höjder från 12 till 24 m och är lämpliga som bärare av belysning, övervaknings utrustning, kommunikations utrustning mm.

Högmast polygonal

Högmast Rund är en konisk rund plåtkonstruktion. Masten levereras varmförzinkad och är dimensionerade enligt EN 40 och CE märkt.

Slimline

Slimline är en mastserie som normalt levereras i 6 meters moduler och de finns i höjder från 6 till 48 m och är idealiska för belysning av hamnar, idrottsplatser, flygplatser, industrier, parkeringar mm.

Gitter

Stolpen ger som resultat av sin lätta och luftiga fackverkskonstruktion en för ögat minimal visuell störning och passar därför in i de flesta miljöer.