Jump to main content

Svevia: ”Hanteringen från er sida har verkligen varit 5 star från första kontakten till slutet i alla moment!”

Ibland får vi beställningar på portaler som kräver speciallösningar, då gäller det att både vi och kunden har en tydlig kommunikation kring utförande och önskemål. ”Det här är ett roligt exempel på hur ett fint och bra samarbete mellan oss och kunden, i det här fallet Svevia, fungerar”, säger Anna Danhage som är säljare på Skylt & Teknik.

– Vår kund, Peter, hade en tydlig idé om vilken produkt som önskades och förmedlade det på ett utmärkt sätt vilket gjorde att jag, med min erfarenhet från skylt och portaler, kunde ställa de rätta frågorna för att få fram den bästa lösningen, berättar Anna.

"Vi är mycket glada att vi har en sådan leverantör att samarbeta med och ser fram emot nya projekt i framtiden"

Peter på Svevia:
– Hanteringen från er sida har verkligen varit 5 star från första kontakten till slutet i alla moment.
Det här är ett skolexempel på ett maxat samarbete, det kan inte bli bättre på någon punkt. Professionellt och med ett extremt engagemang, det har gjort att vi har kunnat göra ett bra arbete på plats vilket i sin tur genererat en nöjd slutkund.
Vi är mycket glada att vi har en sådan leverantör att samarbeta med och ser fram emot nya projekt i framtiden, säger Peter.

Fackverksportalen är av standardmått #380, men många specialanpassade lösningar behövdes för att tillgodose önskemålen. Anna har räknat ut hur portalen behövde konstrueras samt ritat de dubbelsidiga skyltarna som designgruppen och skyltproduktion i Köping sedan tagit fram.

Eftersom Anna är placerad i Göteborg och Peter i Stockholm sköttes kommunikationen via telefon och mejl.
Var det en utmaning att inte träffas?
– Inte direkt, eftersom vi båda var så tydliga så funkade det fint. Det spelar ingen roll var vi finns i Sverige, vi förstår våra kunder ändå, skrattar Anna.

> Läs mer om portaler och kontakta någon av våra säljare här!
> Läs om portaler i vår katalog här!

Saferoads säljare Anna Danhage

Säljaren Anna Danhage har lång erfarenhet från skylt och portaler.

Saferoads fackverksportal

Tack vare en tydlig kommunikation mellan säljare och kund flöt arbetet med fackverksportalen, med de många speciallösningarna, på smidigt.

Kontakt

Kontakta oss för mer info om oss och våra produkter/tjänster. Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Kontakta oss

Saferoadbloggen

I Saferoadbloggen delar vi med oss av våra bästa tips och fördjupar oss inom olika ämnen som rör trafiksäkerhet.

Läs vår blogg

Affärsområde Skylt & Teknik

Saferoad har ett brett sortiment av trafiksäkerhetsprodukter och kan erbjuda flera tjänster som bidrar till säkrare vägar.

Till affärsområde skylt och teknik