Jump to main content

Vägservice – en helhetsleverantör till ditt vägarbetsprojekt

Saferoads affärsområde Vägservice är en helhetsleverantör inom trafikavstängning, som erbjuder full service och ett brett sortiment av bland annat skyltar och arbetsfordon.

Affärsutvecklare Christian Claesson, vice affärsområdeschef Erik Karlsson och affärsområdeschef Mikael Hernström arbetar på Saferoads affärsområde Vägservice med depåer, vakt & lots och materialuthyrning.

På Saferoad Sveriges 18 uthyrningsdepåer runt om i Sverige får kunder hjälp med allt som behövs i sitt vägarbetsprojekt, som att hyra skyltar och arbetsfordon eller få hjälp med allt från TA-planstadiet till färdig utställning.

– Vi tar hand om alla delar kring vägarbetsprojektet, säger Mikael Hernström affärsområdeschef på Vägservice. Fixar med tillstånd, planering, dokumentation, service och underhåll, tillhandahåller utbildade vakter och alla fordon som behövs i projektet. Vi är flexibla och erbjuder den lösning som passar bäst för ändamålet.

Saferoad blir ofta engagerad redan i projektstarten och har då möjlighet att tillsammans med kunden skapa de bästa förutsättningarna för projektet genom att bidra med rådgivning och upplägg kring de olika delarna som är aktuella.

– Då kan kunden kan koncentrera sig och satsa på sin kärnverksamhet istället, eftersom vi är en rådgivande helhetsleverantör som tar hand om alla delarna i projektet. Det gynnar alla parter; beställaren, kunden, vi som uthyrare och tredje man, säger Christian Claesson, affärsutvecklare på Saferoads affärsområde Vägservice.

Till Saferoad vänder sig företag som behöver hjälp med alla möjliga typer av arbeten som till exempel schaktgrävningar för byggen, vatten och avlopp, fibergrävningar, asfaltering och såklart allt inom vägunderhåll.

– Vi har egna väghållningsfordon på våra depåer som vi kan disponera med korta ledtider vilket gör att vi snabbt är på plats. Eftersom vi finns hela i Sverige kan vi lätt förflytta material och resurser till de ställen där det behövs, det är en stor fördel, säger Erik Karlsson, vice affärsområdeschef Vägservice.

Tillsammans med Saferoads övriga affärsområden: Skylt och Teknik, Belysning och Räcke är Vägservice en komplett leverantör av trafiksäkerhetsprodukter och jobbar med allt från produktförsäljning, och lokalt utförda tjänster till stora integrerade projekt.

– Saferoads Sveriges styrka är bolagets olika affärsområden. Behöver kunden ett räcke, en byggskylt, en portal eller ett specialfundament, så fixar vi det, säger Christian. Vi är starka, vi har erfarenhet, vi har bredden och kompetensen. Hos oss får man snabb hjälp. Vi vill vara kundens första val.

Läs om de tjänster som Saferoads affärsområde Vägservice erbjuder här >
Här hittar du adresser till Saferoads 18 uthyrningsdepåer >

Vad kan vi hjälpa dig med?
Välkommen att höra av dig:
Mikael Hernström +46 72 504 64 85
Erik Karlsson +46 70 388 93 00
Christian Claesson +46 70 291 40 60

Saferoad erbjuder godkända och fullt utrustade vakter och utmärkningsansvariga vid asfaltering, vägbyggen och sprängning i hela Sverige.

I maj 2020 öppnade Saferoad en ny depå i Jönköping. Depåchef Karin Petersson, arbetsledare Pelle Mowitz och tillståndshandläggare Christian Alriksson har ställt i ordning i depån.

På Saferoads 18 uthyrningsdepåer runt om i Sverige finns massor av glada medarbetare. Här är gänget i Göteborg: Ronny Johansson, Cecilia Gyllin, Stefan Lasses, Lisa Andersson, Camilla Nilsson, Andreas Eriksson, Sofia Sjöberg, Rasmus Nilsson, Olle Wählby och Markus Sande.

TMA står för Truck Mounted Attenauetor och är en lastbilsburen dämpare som fungerar som energiupptagande skydd. Hos Saferoad kan du hyra både TMA och TTMA med eller utan chaufför.

Behöver du hyra slirstock så finns det på Saferoads depåer.

På alla depåer finns kravallstaket att hyra.

Behöver du material eller tillfälliga informationsskyltar till ditt vägarbetsprojekt? På Saferoads depåer alla typer av skyltar.

På Saferoads depåer trycks specialskyltar med egen text.

Leverans av skyltar till ett projekt i Göteborg.

Hyr eller köp av oss

På våra depåer hittar du ett stort sortiment av trafikmaterial som skyltar och bilar. Vi tar hand om allt – från TA-planstadiet till färdig utställning.

Besök våra depåer

vägservice

Vi erbjuder utbildning samt alla typer av vakt- och lotstjänster för en ökad trafiksäkerhet på vägen. Vi har även flera uthyrningsdepåer.

Till vägservice

Kontakt

Kontakta oss för mer info om oss och våra produkter/tjänster.

Kontakta oss