Jump to main content

Lediga jobb

Saferoad Sverige är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och jobbar med allt från produktförsäljning och lokalt utförda tjänster till stora integrerade projekt.

Hittade du inte drömjobbet här ovanför? Skicka gärna en spontanansökan till oss! Vi är alltid på jakt efter fler kunniga, drivande och ansvarstagande medarbetare som vill ta oss till nya höjder!

Skicka spontanansökan

Om Saferoad Sverige
I vårt moderna samhälle är människor alltid på väg. När vi kör bil på väg till jobbet, hem eller någon annanstans, så kör vi ibland på vägar och motorvägar i hög hastighet.

Vi lever i en dynamisk värld där vi förlitar oss på att vi själva och våra medmänniskor ska vara säkerhetsmedvetna och att vår omvärld ska vara säker.
Livet på vägen är en stor del av våra liv och utan att veta om det är vi omgivna av trafiksäkerhetslösningar och där ligger Saferoad i framkant.

Saferoad Sverige består av fyra starka affärsområden:
> Räcken
> Skylt & Teknik
> Belysning
> Vägservice

Våra värdeord
Saferoads värdeord är omtanke, drivkraft och integritet. Läs om de här >

ViPåSaferoad.jpg

Så är det att jobba på Saferoad Sverige

Du undrar kanske hur det skulle vara att jobba på Saferoad Sverige. Här får du en snabb inblick i några av våra medarbetares vardag. > Till Vi på Saferoad

Kontakt

Kontakta oss för mer info om oss och våra produkter/tjänster.

Kontakta oss

Om Saferoad Sverige

Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och erbjuder ett unikt utbud av trafiksäkerhetsprodukter och lösningar. 

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Våra nyhetsbrev innehåller aktuell information och erbjudanden du inte vill missa.

Anmäl dig till nyhetsbrevet