Jump to main content

Är du vår nya depåmedarbetare i Sundsvall?

Nu söker vi en driftig och ordningsam depåmedarbetare till vår depå i Sundsvall.

Som depåmedarbetare kommer du vara delaktig i det mesta gällande trafikanordningar, som utställningar, materialvård, service med mera. Det är ett självständigt och varierat arbete. Arbetsuppgifterna är bland annat orderplock av utgående gods, mottagning och kontroll av inkommande gods, TMA-körning, jourverksamhet, hålla ordning på lagret samt kundkontakter.

Vi söker dig som är initiativtagande, arbetsam och engagerad. Du tar stort ansvar inom ditt område och har lätt för att se vad som behöver göras. Du är också ordningsam, strukturerad och proaktiv i ditt arbete. Du har en god förmåga att prioritera och växla mellan arbetsuppgifter beroende på vad som är mest akut. Eftersom arbetsbelastningen stundtals är hög och önskemålen från våra kunder ändras fort så krävs det att du är flexibel och arbetsvillig. För oss är det en självklarhet att ge bästa service och bemöta kunder på ett bra sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet inom drift och underhåll av väg samt TMA-körning.

Krav
• Körkort B och C
• YKB
• Du talar och skriver obehindrat på svenska

Meriterande
• Arbetserfarenhet, anläggning/uthyrningsbranschen
• Truckkort A och B samt förarbevis för hjullastare
• Att du gått Trafikverkets kravkurser APV.
• Utbildningsintyg – HETA arbeten
• Utbildningsintyg - Skylift/fallskyddsutbildning
• Utbildningsintyg - Fordonsmonterad kran

Omfattning: Heltidsanställning, 6 månader provanställning tillämpas
Arbetstider: Dagtid måndag till fredag, oregelbundna tider och kvälls/nattarbete kan förekomma
Placeringsort: Sundsvall

Låter det här intressant för dig?
Då är du varmt välkommen med din ansökan. Skicka din ansökan (CV och meritförteckning) eller ställ dina frågor till Ted Sundberg 070 213 52 76, eller mejl: ted.sundberg@saferoad.se. Tillträde enligt överenskommelse. Ange referens: Depåmedarbetare Sundsvall.

Sista ansökningsdag är 31 januari 2021. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in ansökan så snart som möjligt.

Om Saferoad Sverige
Saferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling till tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad finns över hela Sverige och erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil.

I Saferoad Sverige finns fyra starka affärsområden: Räcke, Skylt & Teknik, Belysning och Vägservice.