Jump to main content

Vi söker engagerade montörer

Har du erfarenhet av att arbeta som montör, är serviceinriktad och vill vara med och bidra till att göra vägen säkrare? Då kan du vara den vi söker till vårt härliga gäng i Arboga.

Arbetsuppgifter:
Som montör kommer du att arbeta med att montera väg- och broräcken på plats ute hos företagets kunder. Du kommer att jobba i ett team ihop med andra montörer. Det är viktigt att du är social och intresserad av ditt arbete då du kommer vara i daglig kontakt med våra kunders representanter. Du kommer även att arbeta nära våra egna projektledare och ingenjörer.

Krav:
• Har B-körkort          
• Är serviceinriktad
• Stresstålig
• Positiv, engagerad och noggrann
• Möjlighet att sova borta i veckorna
• Talar och skriver obehindrat på svenska

Meriterande:
• Heta arbeten, liftutbildning, säkra lyft, APV
• BE-körkort

Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare, men det är inget krav. Som person är du händig, social och intresserad av ditt arbete. Du ska vara stresstålig och inte vara rädd för att hugga i. Din ambitionsnivå är hög och du är mån om att alltid ge 100%. Du är utåtriktad och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare och kunder. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Start: Efter överenskommelse
Utgångsort: Arboga
Lön: Enligt avtal
Kontakt: Tobias Sarebro, tel. 0589-610 342, tobias.sarebro@saferoad.se
Urval: Sker löpande.

Låter det här intressant för dig?
Då är du varmt välkommen med din ansökan. Skicka din ansökan (CV och meritförteckning) till tobias.sarebro@saferoad.se senast den 2022-02-28.
Tillsättning sker löpande.

Om Saferoad Sverige
Saferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling till tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad finns över hela Sverige och erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil.

Affärsområde Räcke

Vi tillverkar och säljer alla olika typer av räcken och kan utföra både projektering och montering av produkterna.

Till affärsområde räcken

Om Saferoad Sverige

Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och erbjuder ett unikt utbud av trafiksäkerhetsprodukter och lösningar. 

Läs mer

Saferoadbloggen

I Saferoadbloggen delar vi med oss av våra bästa tips och fördjupar oss inom olika ämnen som rör trafiksäkerhet.

Läs vår blogg