Jump to main content

Saferoad söker Tillståndshandläggare / TA-plansritare i hela landet

Vi behöver bli fler och söker nu Tillståndshandläggare till vår Tillståndsavdelning. Placeringsort kan anpassas enligt önskemål på en av våra depåer. Tillståndsavdelningen arbetar med att skapa trafikanordningsplaner och ser till att våra kunder har alla tillstånd och en säker arbetsplats för att jobba, på eller vid vägen.

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
 
Arbetsuppgifter
Du kommer jobba i ett team för att sköta ansökningarna av tillstånd för kommande arbetsplatser. Du kommer jobba nära våra kunder dagligen och behöver ha en stor förståelse kring mark- och schaktarbeten. Arbetsdagar i högt tempo och med stort ansvar beskriver det dagliga arbetet.

Du kommer jobba både i lag och självständigt, det är därför viktigt att kunna ta eget ansvar.

Vi ser naturligtvis gärna att sökande är intresserad av trafik och trafiksäkerhet. Vi lägger stor vikt på den sociala kompetensen och en hög stresstålighet hos våra medarbetare. Minst några års arbetslivserfarenhet är önskvärt.

Som person önskar vi att du är ansvarstagande, har god uppmärksamhet samt god praktisk läggning är viktiga egenskaper som vi uppskattar. Stresstålighet och samarbetsförmåga är ett måste.

• APV 1.3
• APV 2.2, 3.0
• Tillgång till egen bil är meriterande
• Trafikingenjör - 1-2 års erfarenhet

Placeringsort: Enligt önskemål på en av våra depåer i Göteborg, Huddinge, Jönköping, Karlstad, Kiruna, Kristianstad, Köping, Luleå, Malmö, Sollefteå, Sollentuna, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Östersund, Örebro eller Lund

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Omfattning: Heltid, 6 månader provanställning tillämpas

Låter detta intressant för dig?
Varmt välkommen i så fall med ansökan!
Intervjuer och rekrytering sker löpande.

Hanna Gustafsson, HR-generalist/Rekryterare
hanna.gustafsson@saferoad.se

Om Saferoad Sverige

Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och erbjuder ett unikt utbud av trafiksäkerhetsprodukter och lösningar. 

Läs mer

vägservice

Vi erbjuder utbildning samt alla typer av vakt- och lotstjänster för en ökad trafiksäkerhet på vägen. Vi har även flera uthyrningsdepåer.

Till vägservice