Jump to main content

Depå Göteborg flyttar in i nyrenoverade lokaler!

Nu flyttar Saferoads depå i Göteborg till stora, fina lokaler – rakt över gatan.

Hej, Andreas Eriksson! Du är depåchef i Göteborg och snart går flyttlasset från Marieholmsgatan till nya lokaler på Vassgatan. Hur känns det?
– Det är alltid lite rörigt i samband med en flytt, men de flesta av oss ser det här som ett lyft och det känns som en nystart. Vi börjar om i nya fräscha lokaler.

Kan du berätta om de nya lokalerna som rör depåverksamheten?
– Depåverksamheten får ett ordentligt tilltaget utrymme inomhus där det blir lätt att hålla ordning på material. Den nya innergården har en större yta än i dag och det gör att depån kommer får plats med mer material, ha bättre kontroll och kommer att kunna jobba säkrare. Innergården innehåller även en TMA-parkering och utrymme för andra fordon och maskiner. Kontorsdelen består av 13 ljusa, nyrenoverade kontorsytor samt utbildningrum och konferenslokal med fin utsikt över älven, Hisingsbron och Älvsborgsbron.

Det låter som att nya depån har fina omgivningar?  
– Ja, absolut. Det är ett bra område och ute mot vattnet finns en stor brygga där våra medarbetare kan käka sin lunch eller njuta i solen en vårdag. Eller varför inte en AW mot sommaren? Jag tror att vi kommer att trivas där!

Flyttbil.jpg

Depån flyttar till Vassgatan 3K 2 december
Kontoret flyttar till Vassgatan 3J 9 december

 

Depåchef Andreas Eriksson ser fram emot att depån ska flytta till nya, fräscha lokaler.

Här är vi som jobbar på depå Göteborg >
Läs om de tjänster vi erbjuder >