Jump to main content

Vi öppnar en uthyrningsdepå i Malmö!

Rekryteringen av medarbetare är i full gång och i mitten av april står vi upp portarna. Depån på Kranvägen 1 i Staffanstorp kommer ha samma utbud, produkter och tjänster som Saferoads övriga depåer.

Saferoads depå i Malmö
– På våra depåer tar vi hand om alla delar kring vägarbetsprojektet, berättar Mikael Hernström från affärsområde Vägservice. Fixar med tillstånd, planering, dokumentation, service och underhåll, tillhandahåller utbildade vakter och alla fordon och material som behövs i projektet. Vi är flexibla och erbjuder den lösning som passar bäst för ändamålet.
 
Den nya depån i Malmö är inget undantag. Redan nu står depåchef Martin Nilsson redo att hjälpa dig med allt du behöver till ditt vägarbetsprojekt. 
Ring och boka ditt material på vår depå i Malmö: 040-643 44 70.
 
På bilderna ser du jublande glada Mikael Hernström och Erik Karlsson från affärsområde Vägservice samt KG Mårtensson från KGM Fastigheter och Saferoad Sveriges VD Jörn Jönsson.
 
Här kan du läsa om vad våra depåer erbjuder:
> Vägservice
Här hittar du kontaktuppgifter till alla våra depåer:
> Uthyrning och våra depåer
Glada medarbetare på Saferoads depå

Jublande taggade är Mikael Hernström och Erik Karlsson från affärsområde Vägservice.

Hyresavtal Saferoad och KGM Fastigheter

KG Mårtensson från KGM Fastigheter och Saferoad Sveriges VD Jörn Jönsson ser fram emot att följa hur det går för den nya depån i Malmö.

Hyr av oss

På våra depåer hittar du ett stort sortiment av trafikmaterial som skyltar och bilar. Vi tar hand om allt – från TA-planstadiet till färdig utställning.

Hitta närmaste depå

vägservice

Vi erbjuder utbildning samt alla typer av vakt- och lotstjänster för en ökad trafiksäkerhet på vägen. Vi har även flera uthyrningsdepåer.

Till vägservice

Om Saferoad Sverige

Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och erbjuder ett unikt utbud av trafiksäkerhetsprodukter och lösningar. 

Läs mer