Jump to main content

Saferoad är Major Partner till sommarens EM-rally Värmland

Den 6-8 juli går Bauhaus Royal Rally av stapeln i Värmland. Saferoad kommer sköta all avstängning som krävs av vägar och trafik i området.

– Vårt mål är att det här ska bli ett så säkert rally som möjligt. Vi har varit delaktiga i rallyevenemang sedan 2019 så vi är varma i kläderna och vet vad som krävs av oss, säger Erik Karlsson, Vice Affärsområdeschef.

Som en ledande aktör inom branschen ser Saferoad det som självklart att stödja evenemang och idrottsutövare som representerar professionalism och passion. Genom att vara Major Partner till detta evenemang ges möjlighet att vara en del av den spännande rallyvärlden och stödja utvecklingen av motorsporten.

Vad kommer Saferaod att bidra med när det gäller säkerheten?

- Vi kommer att ha ett gäng av vår depåpersonal på plats som kommer att sköta avstängning samt omledning av trafiken. Vid start och mål kommer vi ha tält och staket för säkerheten till funktionärer. Det är en även hel del material som ska på plats, som till exempel skyltar, kravallstaket och trafikbuffert, säger Erik.

Bauhaus Royal Rally förväntas bli en folkfest för hela Skandinavien när Europas rallyelit gör upp i FIA European Rally Championship.

- Vi ser fram emot den spännande tävlingshelgen i de Värmländska skogarna och uppmanar våra medarbetare att ta chansen och uppleva folkfesten, avslutar Erik.