Nu är vi certifierade enligt Nordcerts regler CB5

Publiserad den april 19, 2021

Våra betongfabriker är numera certifierade enligt Nordcerts regler CB5 och kan nu använda BBC-märket (Nordcert ABs certifiering för betong och ballast)

Kjell Leander och Mikael Karlsson visar upp certifikatet för betongcertifieringen
Kjell Leander och Mikael Karlsson visar upp certifikatet för betongcertifieringen

Här är killarna som driver våra betongfabriker som gjuter fundament i Köping och Kopparberg. Mikael Karlsson är produktchef för Köping och Kopparberg samt produktionsledare Kopparberg och Kjell Leander är produktionsledare Köping.​

Micke, vad innebär den här certifieringen för Saferoad Sverige?

"Det här innebär att vi är certifierade mot BBCs regler för att säkerställa en jämn kvalité mot våra kunder och oss själva" säger Micke.​

Vad innebär det i vårt dagliga arbete, Kjell?​

"Det betyder att vi inte kan ta några genvägar. Det kommer ge oss en bra kontroll över produktionen. Allt ska dokumenteras och så kommer vi märka våra produkter med ett klistermärke som garanterar att vi producerar enligt gällande regler. ​På så sätt säkrar vi vårt produktionsarbete internt och våra produkter mot kund.

Se vårt certifikat här

På våra betongfabriker i Kopparberg och Köping gjuts mängder av olika fundament, t ex DELTABLOC, Trafikfundament, Belysningsfundament, Portalfundament ubåt och Portal- och fackverksfundament.