Saferoad är stolt leverantör till Göteborgsvarvet

Publiserad den april 23, 2024

Vi är stolta leverantörer till Göteborgsvarvet där vi bidrar med våra produkter för att säkerställa en smidig och säker upplevelse för deltagare och publik.

Redo för start på Göteborgsvarvet 2023
Redo för start på Göteborgsvarvet 2023

Med våra trafikbuffertar, kravallstaket och skyltar skapar vi en tydlig och trygg bana för deltagarna så de kan fokusera helt på sin prestation utan att behöva oroa sig för vägval eller trafik.

Vår avstängning bidrar även till en säker och organiserad miljö för åskådare, där de kan heja på sina nära och kära med trygghet och entusiasm.

Att träna, umgås och vara utomhus ger en bra balans mellan fritid, hälsa och arbete, därför erbjuder vi våra medarbetare startplatser till de lopp vi är leverantörer till.

Så vi är inte bara stolta leverantörer till motionsloppet, utan vi är också entusiastiska deltagare och supportrar, redo att göra vår del för att göra evenemanget minnesvärt och framgångsrikt på alla sätt vi kan.

Tävla och vinn vår sport/weekendbag

Håll utkik på vår Facebook-sida under vecka 20. Där kommer du ha chansen att vinna en av våra snygga weekendväskor som också passar perfekt till träningen. Följ oss på Facebook

Svart weekendväska med gul Saferoad-logga med en orange stjärna med texten Vinn!

Vår väska har en stilren design som står emot regn. Tillverkat i lätt och starkt polyester-material med en vattenavvisande yta. Storlek 55x28x33.

Vi uppmuntrar våra medarbetare att röra på sig och erbjuder att delta i loppen vi är leverantörer eller samarbetspartner till. Här är ett gäng som gör sig redo att cykla eller löpa i Klarälvsloppet hösten 2023.