Jump to main content

Depåchef till Östersund

Nu söker vi en engagerad depåchef till vår depå i Östersund. Är du intresserad av service, trafiksäkerhet och arbetsmiljö kan det vara just dig vi söker till tjänsten.

I rollen som depåchef är det du som är ”spindeln i nätet”. Du kommer att se till att samordna våra tjänster till våra kunders behov på ett professionellt sätt. De administrativa arbetsuppgifterna innefattar till exempel arkivering, fakturafrågor, offertläggning, telefon-/kundsupport, beställning av material samt transportplanering/transportledning. Förutom detta ska du även kunna leda vårt arbete vid etableringar i trafikmiljö, så som utställningar och avstängningar, men även det dagliga arbetet på depån.

Vi söker dig som har cirka tre års arbetserfarenhet från bygg-/uthyrningsbranschen/lager och logistik som har förmågan att kombinera kundmottagande med administrativt ansvar och support. Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter förut, har erfarenheter av ledarskap, gått Trafikverkets kravkurser 1-3, är insatt i uthyrningsbranschen eller arbetat med vägarbeten. Som person är du självgående med en utmärkande förmåga att ta initiativ och skapa struktur. Du har en fallenhet för struktur, ordning och reda, tänker proaktivt, är lösningsorienterad och nytänkande som alltid vill ligga steget före. Du trivs i en roll där du har stort ansvar. Du arbetar systematiskt, är flexibel, social, stresstålig, serviceorienterad och mycket engagerad i ditt arbete.

Krav:
– God datorvana, erfarenhet från Microsoft Office paket och Monitor, MCS eller liknande ERP system
– Arbetserfarenhet från bygg-/uthyrningsbranschen eller lager och logistik
– Talar och skriver obehindrat på svenska
– B-kort
– Du har en avslutad gymnasial utbildning
– Tidigare dokumenterade erfarenheter av ledarskap

Meriterande:
– Förarbevis hjullastare
– C-kort

Arbetstider:
Dagtid måndag till fredag, viss avvikelse kan förekomma.

Placeringsort:
Östersund

Låter det här intressant för dig?
Då är du varmt välkommen med din ansökan. Skicka din ansökan (CV och meritförteckning) och/eller ställ dina frågor till Magnus Vikström, mail: magnus.vikstrom@saferoad.se 
Tillsättning sker löpande.

 

Om Saferoad Sverige

Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och erbjuder ett unikt utbud av trafiksäkerhetsprodukter och lösningar. 

Läs mer

vägservice

Vi erbjuder utbildning samt alla typer av vakt- och lotstjänster för en ökad trafiksäkerhet på vägen. Vi har även flera uthyrningsdepåer.

Till vägservice

Hyr eller köp av oss

På våra depåer hittar du ett stort sortiment av trafikmaterial som skyltar och bilar. Vi tar hand om allt – från TA-planstadiet till färdig utställning.

Besök våra depåer