Jump to main content

Saferoad strävar efter att göra livet på vägen säkrare

Saferoad Sverige är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Vi har en stark regional närvaro i hela Sverige och jobbar med allt från produktförsäljning och lokalt utförda tjänster till stora integrerade projekt. Vi tillhandahåller innovativa och kostnadseffektiva lösningar inom utveckling, tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur.

Väg med raps på båda sidor

I vårt moderna samhälle är människor alltid på väg. När vi kör bil på väg till jobbet, hem eller någon annanstans, så kör vi ibland på vägar och motorvägar i hög hastighet. Vi lever i en dynamisk värld där vi förlitar oss på att vi själva och våra medmänniskor ska vara säkerhetsmedvetna och att vår omvärld ska vara säker. Livet på vägen är en stor del av våra liv och utan att veta om det är vi omgivna av trafiksäkerhetslösningar och där ligger Saferoad i framkant. Nästa gång du sätter dig i bilen och kör ut i trafiken. Ta en titt runtomkring. Saferoads produkter och trafiklösningar finns överallt och bidrar till ett säkrare liv på vägen. Vårt mål är att du ska komma fram säkert, oavsett om du kör bil, cyklar eller går.

Saferoad Sverige AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar; utveckling, tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. 

SAFEROAD SVERIGE AB – EN DEL AV SAFEROAD GROUP

Saferoad Group är en ledande leverantör inom vägsäkerhet i Europa, med mer än 70 års erfarenhet inom branschen. Gruppen erbjuder ett brett urval av innovativa och högkvalitativa produkter och lösningar anpassade för att bidra till en säkrare tillvaro på vägarna och forma infrastrukturens framtid.

Saferoad Group sysselsätter 2200 experter i 13 länder.

För att läsa mer om hur Saferoad bidrar till säkrare vägar, besök www.saferoad.com

Läs mer om Saferoad Group här.

Värdeord

Omtanke, drivkraft och integritet definierar vår företagskultur

Hållbarhetsarbete – ESG

De globala målen och hållbarhetsredovisning

Code of Conduct

Vår uppförandekod

Företagsbroschyr

Läs och ladda ner

Integritetspolicy

Saferoads Integritetspolicy och Cookie Policy

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare

Certifiering ISO 9001 OCH ISO 14001

Saferoad Sverige AB är Certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet) och ISO 14001 (miljö)
> Läs mer om det här

Logga TransQ

Vi är kvalificierade enligt TransQ

TransQ är ett kvalificeringssystem för leverantörer till transportorganisationer i Danmark, Norge och Sverige.
> Se certifikatet här
> Läs med på TransQ Nordics hemsida
Vision zero

Nollvisionen – för ett säkert liv på vägen

Som en leverantör av trafiksäkerhets- och väginfrastrukturlösningar med flera anställda ute på vägen är Nollvisionen är en självklar del i Saferoads mission.
> Läs mer om det här